Rosa de Sant Jordi

Ingredients

  • 120 ml de llet de soja
  • 60 ml d'oli de girasol
  • Colorant vermell (jo he utilitzat un sense gluten i sense E120, que és
  • D'origen animal, i kosher. Sugarflair colouring Poppy red)
  • 80 gr. farina d'arròs
  • 40 gr. maizena
  • 2 cullerades midó iuca (l'he posat agre, perquè dolç no en tenia)
  • 90 gr. sucre
  • 1 culleradeta de llevat en pols
  • 1 culleradeta de bicarbonat
  • 1 culleradeta de goma xantana

6 racions

Elaboració

Posem els ingredients líquids en un bol i els secs en un altre bol, i barregem.
Un cop ben barrejada la massa, emplenem els motlles. Jo he utilitzat els motlles de la casa Silikomart amb forma de rosa.
Un cop plens els motlles, els he posat a 180º al forn durant 15 minuts.
Per si de cas, abans de treure-ho comproveu que està cuit punxant-les
amb un escuradents o una agulla.
PD: La massa queda un xic espessa. La popera vegada canviaré el sucre
per la mateixa quantitat de sirope de ágave, que és líquid. Això
permetrà que la massa quedi amb més moviment i no quedin tantes
bombolles d'aire als pètals de les roses.
PD2: També podeu posar-hi una culleradeta d'aroma de rosa. jo no en tenia, però li hagués donat un gustet molt bo.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1736 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: